dilluns, 27 d’agost del 2007

Presentació

Benvinguts a "L'espectador". Què és "L'espectador"? Doncs ni més ni menys que un blog, com tants d'altres que hi ha. Ara bé, aquest té una temàtica definida: és un blog de televisió. Des d'aquest espai vull opinar sobre el que vegi a la televisió.

No sóc un professional relacionat amb el mitjà. Simplement vull limitar-me a escriure allò que tots fem: opinar sobre el que veiem. Així doncs, aquest és un espai obert a l'opinió de tothom, ja que també és bo discutir (en el sentit de debatre).

En un principi la meva intenció és anar opinant sobre els programes que vegi, o coses puntuals que em cridin l'atenció i cregui que valen la pena. Tanmateix, vull aclarir que no pretenc consagrar-me al bloc. No tinc intenció de veure programes o sèries que no segueixo per poder-los comentar ni fer horaris estrambòtics per enxampar-ne algun. Per això mateix, insisteixo que la vostra col·laboració és molt benvinguda. Menció a part mereixen les sèries. Avui en dia n'existeixen moltes i qui més qui menys en segueix alguna. Per aquest motiu no aniré comentant cada capítol (per això ja existeixen els fòrums) sinó que la meva voluntat és comentar-les de manera més global (en principi, per temporades). Això sí, sempre atenyent-me pel que s'hagi emés aquí, per evitar explicar detalls a qui esperi que s'emeti aquí (ja sigui en obert o en alguna plataforma).

Finalment, aclariré què no vull que acabi sent "L'espectador" (o dit d'una altra manera, què no hi trobareu). No comentaré les audiències, ja que les xifres i els percentatges al final acaben marejant i no permeten parlar del contingut dels programes. Tampoc no donaré notícies d'estrenes. En aquest sentit, al costat trobareu l'enllaç a la secció "Calendari d'events" on aniré afegint les estrenes (i alguna cosa més si s'escau). Per ara no he sabut trobar una millor manera de colocar-lo que resulti menys pesat.

Bé, això és tot. Espero que aquesta aventura que comença ara vagi bé i entre tots ho fem arribar lluny. Benviguts a "L'espectador"!